Mooier gezicht met botox

Aan de ene kant zeggen mensen dat je jezelf moet zijn en dat je niet zoveel van je omgeving moet aantrekken. Aan de andere kant vinden mensen het echter vaak belangrijk om status te hebben bij andere mensen in hun omgeving. De inhoud van deze status kan bij iedereen verschillen, maar is wel door iedereen gewild. Wat je wilt zijn wordt door jouw omgeving bepaald waardoor je er graag zo uit wil zien zoals je denkt dat andere mensen je willen zien.

Een van de meest voorkomende gedachtes over hoe je er uit moet zien die je vandaag in de maatschappij tegen komt is dat mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg van die gedachte hebben mensen die niet aan het maatschappelijke beeld voldoen minder kans op het krijgen van bepaalde functies in hun carrière. Want als er geen verschil is tussen twee sollicitanten wordt er vaak gekozen voor degene die het beste aansluit bij wat de beoordelaar mooi vindt. Daardoor hebben jonge mensen meer kans op bepaalde functies dan mensen die minder mooi en aantrekkelijk worden gevonden. Jonge mooie mensen hebben daardoor meer mogelijkheden in hun carrière dan mensen die wat minder hebben van die eigenschappen.

Het is daarom erg belangrijk om er goed uit te zien, omdat je dan meer kans maakt op bepaalde functies. Voor veel mannen en vrouwen is dat dan ook de reden waarom ze er goed uit willen zien. Dit is dan ook de reden waarom sommige mensen aan plastische of cosmetische chirurgie doen. Zo komt het dat er best veel vrouwen een behandeling met fillers of botox doen. Allebei de behandelingen zorgen ervoor dat je huid gladder wordt waardoor je er jonger uit kan gaan zien. Bij een injectables kliniek kan je vaak beide behandelingen doen waardoor zij wel kunnen zeggen welke behandeling het beste bij je past.