Energie Overstap

Gebruik je de energievergelijker en wil je graag overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Gebruik dan EnergieOverstap.nl. Dat werkt op een heel eenvoudige wijze. Het is voldoende om aan te geven per wanneer je er gebruik wilt gaan maken van stroom en/of gas. Houd er rekening mee dat de contracten voor 1 jaar over het algemeen de beste keuze vormen.

De goedkoopste energieleverancier

Je kunt de energievergelijker gebruiken om je energie te vergelijken en tot de goedkoopste leverancier te komen. Desgewenst kun je aangeven dat je alleen de leveranciers van groene stroom wilt zien of dat je bijvoorbeeld een dubbele meter hebt zitten. Aan de hand daarvan kunnen de resultaten van de energievergelijker zo goed mogelijk worden afgestemd op je persoonlijke situatie en je voorkeuren. Je zorgt er op die manier eenvoudig voor dat je bij de goedkoopste energieleverancier uit zal komen die volledig aan jouw wensen voldoet.

Overstappen naar de nieuwe leverancier

Wil je overstappen naar die nieuwe energieleverancier? Je kunt dat gewoon vanuit de energievergelijker doen op EnergieOverstap.nl, waardoor dat op een heel eenvoudige wijze in elkaar zit. Het is voldoende om door te klikken naar de leverancier van je keuze. Daar kun je vervolgens aangeven per welke datum je graag gebruik wilt maken van het goedkope energiecontract. Kijk goed naar je huidige contract en houd bijvoorbeeld rekening met de contractperiode van 1 jaar. Daarna kun je overstappen naar de nieuwe energieleverancier. Je kunt op die manier flink op de kosten besparen. Houd rekening met de opzegtermijn van 1 maand, dus zorg ervoor dat je op tijd aangeeft dat je wilt overstappen.

Contractperiode voor 1 jaar

Het is bij de nieuwe energieleverancier bovendien een goed idee om een contract af te sluiten voor 1 jaar. Je voorkomt op die manier dat je volgend jaar niet opnieuw kunt profiteren van de voordelen die er beschikbaar zijn. De leveranciers doen er alles aan om je klant te laten worden, waardoor je kunt profiteren van aantrekkelijke energie aanbiedingen en extra’s. Je kunt het best je energie vergelijken, overstappen naar de goedkoopste energieleverancier, een contract afsluiten voor 1 jaar en volgend jaar opnieuw je energie vergelijken om een voordelige keuze te maken.