De luremodules inzetten

Bijna elke Pokémon Go speler kent wel de Pokémon Go Lure Modus. Deze modus is om Pokémon te lokken en om dit te doen heb je in de Pokestop een aantal middelen die je kunt gebruiken. Je krijgt x1 Lure Modus op Trainer niveau 8, 10, 15, en x2 bij Trainer Level 20. Het is belangrijk om te weten dat de effecten van Pokémon Go Lure Modus zich kunnen op stapelen. In tegenstelling tot de wierook, zul je iedereen laten profiteren van de voordelen van de Lure Modus. Bovendien Pokémon die onder invloed van Lure Modus verschijnen verdwijnen na ongeveer 2,5 minuten in plaats van de gebruikelijke 15 min.

Let wel op dat de Lure Modules uitleg geen Pokémon zal leiden naar jou buurt of locatie. Het zal de Pokémon gewoon paaien op een locatie en je moet er dan heen gaan om ze te vangen. Aangezien de effecten van deze modus beschikbaar zijn voor iedereen in de buurt van de Pokémon, kun je verwachten dat meer spelers de Pokémon zullen proberen te vangen.

 

Als je op zoek bent naar Power Level in het spel, kan je gebruik maken van Lure, samen met Lucky Eieren en dubbele XP krijgen voor elke Pokémon. Lure Modules kunnen worden gekocht bij de Poke Shop in ruil voor PokeCoins en je kunt ze koppelen aan een bepaald PokeStop om er een groter aantal Pokémon mee aan te trekken. Dit duurt dan 30 minuten waarin je net zo goed als de andere spelers in staat zal zijn om Pokémon te zien en te vangen.