Wat houdt routevision in

Wil je als mkb’er een voertuigvolgsysteem, ritregistratie en kilometerregistratie voor een lage prijs, dan bent u bij Routevision aan het juiste adres. Met routevision kun je dus je rittenregistratie laten registreren en kun je live voertuigen volgen. Je betaald maandelijks een laag bedrag nadat je eerste een offerte hebt aangevraagd. Dit is dus vooral handig voor kleine bedrijven zodat je je voertuigen kunt volgen en daarnaast informatie kan krijgen die je aan de belastingdienst moet geven. Dit systeem voldoet namelijk aan de eisen van de Belastingdienst en AVG. Hierdoor voorkom je dus naheffingen en vergrijpboetes.

Hoe werken de systemen van routevision

Voor de rittenregistratie wordt er door GPS- en dataverbinding informatie opgenomen over uw voertuigen, gereden kilometers en productiviteit op de weg. Deze informatie kun je 24/7 terugvinden in het online ritadministratiesysteem. Hierbij wordt er binnen 15 minuten een kleine black box geïnstalleerd, die het dan ook meteen doet. Met het voertuigvolgsysteem kun je zien waar uw personeel is. Dit kun je terugzien op de desktop, tablet of smartphone. Het systeem wordt binnen 30 minuten geïnstalleerd in het voertuig en doet het dan ook meteen. Het is niet alleen handig om te zien waar je personeel is maar ook dat wanneer een voertuig gestolen wordt, je hem makkelijk terug kan vinden.

Het aanvragen van een offerte

Voor het aanvragen van een offerte moet je een paar stappen doorlopen. Ten eerste moet je het aantal voertuigen invullen. Hiervoor zijn drie antwoorden te geven namelijk: 1 t/m 4, 5 t/m 24 en 25 of meer. Daarna moet je de voornaam, achternaam en bedrijfsnaam opgeven. Als laatste stap moet je je telefoonnummer en E-mail opgeven. Op dat moment krijg je binnen 10 seconden een prijsvoorstel in de mail. Hieruit kun je dus beslissen of je akkoord gaat en dus of je de systemen in je voertuigen wil laten plaatsen.