Gebruik maken van intercom systemen

Intercomsystemen zijn er al een tijdje en u weet hoe handig ze zijn. door op 1 knop te drukken kunt u nagaan wie voor uw deur staat en of u de persoon wel of juist niet wilt toelaten tot uw bedrijf. Ze kunnen niet alleen bij deuren, maar ook bij hekken en slagbomen geplaatst worden om te zien wie op uw terrein wilt komen.
U kunt intercomsystemen met of zonder CCTV camera krijgen. Het systeem zonder camera is meer bedoelt voor appartementencomplexen en meestal zijn audiosystemen daar al genoeg. Bedrijven en organisaties die wat extra beveiliging willen hebben kunnen in een intercomsysteem investeren die wel met een camera komt. U kunt zo nagaan of het inderdaad de persoon is die u verwacht heeft of als iemand een ander persoon ook toegang wilt verlenen zonder dat door te geven.
Deurplus heeft naast deze 2 mogelijkheden ook iets anders aan te bieden. U kunt nu alles via uw smartphone volgen. Als er iemand voor de deur staat hoeft u niet op te staan om bij een bepaalde apparaat te komen om te zien wie het is. U heeft alleen uw smartphone nodig. U kunt gewoon naar een ander afdeling van uw gebouw gaan en toch op de hoogte zijn wie het intercomsysteem gebruikt.
Gemakkelijker kan niet. Neem vandaag nog contact op met Deurplus om meer te weten te komen over hun intercomsystemen. Het is ook mogelijk om een gratis testperiode te krijgen om te zien of het wel iets is voor u.