Je bedrijfsdeuren professioneel onderhouden

Je bedrijfsdeuren onderhouden is van essentieel belang voor optimale bedrijfsprocessen. Het klinkt als vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Bedrijfsdeuren worden zeer intensief gebruikt en moeten zware omstandigheden doorstaan waardoor er altijd sprake is van slijtage. Daardoor kan het gebeuren dat debedrijfsdeuren plotseling niet meer werken of scheef staan. Dan moeten werkzaamheden noodgedwongen stilgelegd worden. Om dit te voorkomen kun je periodiek je bedrijfsdeuren onderhouden. Dit kan je doen door middel van onderhoudsbeurten door professionele monteurs.

Hoe worden je bedrijfsdeuren onderhouden?

De professionele monteurs van ROMASS Business voeren periodieke onderhoudsbeurten en keuringen uit volgens de Europese wetten en richtlijnen. Hierbij inspecteren zij alle onderdelen die in de wetten gesteld zijn en vervangen zij deze indien nodig of stellen zij deze bij of af. Hierdoor zorgen de monteurs ervoor dat dat storingen preventief verholpen kunnen worden waardoor dure reparaties en vervangingen uitgesteld kunnen worden.

Hoe kunt u uw bedrijfsdeur onderhouden?

Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijfsdeuren altijd in goede staat verkeren? Sluit dan één van de serviceovereenkomsten van ROMASS Business af. Hiermee kunt u zelf uw pakket samenstellen en kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past. De serviceovereenkomsten komen in drie varianten:

  • Keuring;
  • Keuring en onderhoud;
  • Op maat

Bekijk snel wat de pakketten inhouden en wat de beste keuze is voor uw bedrijf op onze site.