Conflict oplossen met mijn werknemer

Floor Mediation kan u helpen een goede werkgever te zijn. Wanneer u een ondernemer bent en dit met veel plezier doet bent u nog niet direct een goede ondernemer. Het is namelijk zo dat er veel meer bij komt kijken, zoals boekhouding maar ook personeelszaken. Wanneer u als werkgever een conflict heeft met een werknemer en dit al op verschillende manieren geprobeerd heeft om op te lossen is het handig om naar een externe partij te kijken. Lees dit artikel om erachter te komen hoe Floor Mediation ingezet kan worden bij een conflict met uw werknemer.

 

Het ontstaan van het conflict

Het is niet makkelijk om als ondernemer iedereen tevreden te houden in het bedrijf. Dit is iets wat Floor Mediation ook ondervindt door al de verschillende cases die al opgelost zijn. Het is namelijk zo dat iedere werknemer anders is, en er soms door een meningsverschil of een gebeurtenis een conflict ontstaat tussen de werkgever en de werknemer. Dit wilt u als werkgever natuurlijk niet, want dit is niet bevorderlijk voor de gehele werksfeer. Naast het conflict tussen die ene werknemer is het mogelijk dat ook andere werknemers er polshoogte van krijgen en twijfels krijgen aan de werkgever. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk het conflict op te lossen door Floor Mediation.

 

Waarom mediation?

Er zijn natuurlijk vele wegen die naar Rome leiden. Maar iedereen wilt natuurlijk de best mogelijke weg kiezen. Dit is de reden dat werkgevers vaak naar Floor Mediation komen. Floor Mediation zal zorgen door middel van een deskundige op het vakgebied dat het conflict binnen de kortste keren is opgelost. Dit zal ervoor zorgen dat de relatie tussen de werknemer weer is zoals het was. Naast de relatie met de werknemer zal Floor Mediation ervoor zorgen dat de sfeer weer helemaal terug is op de werkvloer.