Sony Xperia Reparatie Roosendaal

Sony Xperia Reparatie Roosendaal

Wij van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel weten als geen ander dat het vervelend is als je een Sony Xperia reparatie Roosendaal nodig hebt. Het is bij de smartphones van Sony namelijk vaak zo dat als het scherm gescheurd is het touchscreen niet meer werkt. Zo word je eigenlijk snel gedwongen om op zoek te gaan naar een winkel in Roosendaal voor een Sony Xperia reparatie. Natuurlijk helpen wij u bij De Telefoon en Computer Reparatie winkel graag. Wij hebben alles op voorraad en onze monteurs hebben allemaal al jaren ervaring.

Uw Sony Xperia reparatie binnen 3 uur klaar!

Omdat wij uw Sony Xperia reparatie Roosendaal repareren volgens de officiële richtlijnen van Sony kunnen wij deze reparatie niet binnen 1 uur klaar hebben. Omdat de schermen geplakt moeten worden met speciale tape en moeten drogen onder druk kost dit gemiddeld zo een 3 a 4 uur. Veel reparatie winkels bieden de binnen 1 uur klaar service wel aan, maar dit is niet goed en kan zelf meer schade veroorzaken aan uw Sony Xperia. Laat de reparatie daarom ook altijd uitvoeren door een erkend reparatie bedrijf zoals De Telefoon en Computer Reparatie Winkel. Wij repareren met de originele onderdelen en volgens de juist werkwijze. Zo kunnen wij u altijd 1 jaar garantie geven in plaats van de 3 of 6 maanden die andere u bieden.

Sony Xperia niet meer waterdicht na val en reparatie

Belangrijk: Wist u dat na een Sony Xperia reparatie Roosendaal uw Sony niet meer waterdicht is? Het is namelijk zo dat Sony heeft gezegd dat zodra er een val of stoot schade zichtbaar is aan u toestel er geen garantie meer opzit. Dat betekend dat na een reparatie er nog steeds geen waterdichtgarantie op zit. Wij zien het vaak want we krijgen bij iedere dag wel een Sony Xperia reparatie Roosendaal met waterschade binnen.