Sokken trends 2016

Sokken trends 2016
Net als de overige, misschien meer zichtbare onderdelen van je outfit, zijn ook sokken aan sokken trends onderhevig. Wegstoppen onder broeken in hoge schoenen of laarzen hoeft echt niet. Met de nieuwste mode op sokkengebied kom je opvallend goed voor de dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van palmbomen dessins of cocktailglazen in neonkleuren? Geïnspireerd door de jaren 80 en nu weer helemaal up-to-date. Voor wie nog een stapje verder durft te gaan, is de sportsok in de badslipper een absolute must. Niet langer een teken dat het je aan het mode-gen ontbreekt, maar juist een door Rihanna geïntroduceerd sexy statement waar je zo mee weg kunt lopen.

Hippe kleurrijke sokken 
Sportief en toch subtiel is de nieuwe trend van transparante sokken. Daarbij moet je niet denken aan de gedateerde pantykousjes in effen zwart of huidskleur, maar aan dunne sokken met sportieve accenten, die je zonder problemen met hoge hakken kunt combineren. Lekker luchtig en grotendeels doorzichtig geeft dit model direct een verrassende draai aan je nieuwste outfit. Ook in deze trend geeft Rihanna het goede voorbeeld met een een door haar ontworpen lijn voor het bekende merk Stance. Klasse en stijl in combinatie met hippe dessins.

Hopelijk heb je wat aan deze sokken trends van 2016. Durf op te vallen en maak outfit compleet  met de juiste trendy sokken.

Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden De Sokkenclub