De perfecte zoenlippen

Ons gezicht is hét deel van je lichaam waar men verreweg het vaakst tegenaan kijkt. Het is het focuspunt tijdens gesprekken, de emotievertolker tijdens gesprekken en de grootste bepalende factor tijdens een eerste kennismaking. Veel staat of valt met ons gezicht en de emoties, maar ook ons uiterlijk, of we nu willen of niet, speelt een grote rol bij hoe mensen naar ons kijken en hoe geïnteresseerd in jou zijn. Een gezicht dat mooi gevonden wordt vergroot de kansen op de arbeidsmarkt, maakt het makkelijker om vrienden te maken en geeft bovendien het zelfvertrouwen een boost.  Nogal logisch dat men zich dan ook zo veel bezig houd met gezichtsverzorging.

Van poedertjes, cremepjes en potloden tot nepwimpers; men doet veel om het gezicht van de beste kant te laten zien. Zo is het accentueren van de jukbeenderen, het toevoegen van volume aan de wimpers en het egaliseren van de huid een goede eerste stap. Maar waar veel vrouwen mee kampen zijn de lippen. Het is in de mode om volle lippen te hebben met de perfecte vorm, maar veel vrouwen hebben kleine lippen. Met make-up kan dit al wel iets bijgewerkt worden, maar vaak kiest men toch voor lippen vergroten. Bij de plastisch chirurg kan dit snel, pijnloos en zonder ingreep gedaan worden door middel van injecties. Volle lippen met fillers is om deze reden dan ook één van de populairdere ingrepen bij veen klinieken.

Zodra je dan de gewenste vorm hebt is het ook je grootste recht om er mee te pronken. Mooie, volle lippen verdienen deze zomer een extra kleurtje, een vel rode kleur om te laten zien dat je de perfecte vorm hebt en ook om je witte tanden te accentueren. Want de perfecte zoenlippen hebben de juiste vorm, de juiste kleur én trekken alle aandacht!