Goedkope Services

Taxi ‘s-Hertogenbosch

Taxi ‘s-Hertogenbosch 24 uur per dag bereikbaar en op de weg. Taxicentrale ‘s-Hertogenbosch voor al uw taxivervoer met een taxi 1 t/m 4 personen of een taxibusje 1 t/m 8 personen. Voordelig, Veilig en Betrouwbaar personenvervoer in Den Bosch en wijde omgeving.

Taxicentrale Den Bosch is met zijn jaren lange ervaring elke dag op de weg klaar om u in de regio of daar buiten comfortabel en veilig naar u bestemming te vervoeren.

Wij zijn gespecialiseerd in Straat taxiLuchthaven vervoer (Airport service), Zakelijk vervoer en Groepsvervoer.

Wij maken gebruik van luxe taxi`s en luxe taxibusjes. Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid, spreken ABN en vreemde talen om U en Uw gasten een goede service te verlenen.

We zijn 24/7 bereikbaar en op de weg, het hele jaar door !! Zonder onvoorziene omstandigheden staat uw vervoer binnen 15 minuten bij u voor de deur.

Onze Taxibedrijf Den Bosch kan u voordelig in de regio Den Bosch (‘s-Hertogenbosch) vervoeren ook voor ritten over langere afstanden is het mogelijk interessante prijs afspraken te maken. Bel ons centrale telefoon nr: (073) 611 23 23 voor informatie of voor een reservering, wij staan u graag te woord.

Wij als TaxiCentrale hebben ook verschillende betaal mogelijkheden Contant, Pin, Creditcard en op rekening.