Harde schijf vernietigen uitbesteden

Harde schijf vernietigen uitbestedenUw harde schijf vernietigen uitbesteden? Het is heel belangrijk dat hier goed mee wordt omgegaan. Dit noemen ze in de volksmond ook wel discretie. Wanneer er discreet met uw harde schijf wordt omgegaan weet u zeker dat de gegevens die er op staan niet aan derden worden doorgegeven. Kiest u er zelf voor om uw harde schijf te vernietigen dan kan het zijn dat de gegevens die erop staan nog niet verdwenen zijn. Echte IT specialisten weten hoe zij de gegevens terug moeten krijgen. Staat er bedrijfsgevoelige informatie op en is het uitgesloten dat dit bij de concurrent moet komen? Dan is het een zeer goede oplossing om het vernietigen van uw harde schijf uit te besteden aan een expert.

Harde schijven vernietigen in grote hoeveelheden

Heeft u een grote hoeveelheid harde schijven of computers inclusief harde schijf, dan kan dit bij u op locatie worden opgehaald. Ook is het mogelijk om een container te laten plaatsen waarin deze hoeveelheden apparatuur worden opgeslagen. Dan zorgen wij ervoor dat de computers, laptops of tablet gerecycled worden. Dit goed voor het milieu en draagt bij aan een gezondere en veiligere leefomgeving.

Harde schijf inleveren voor recycling

Door uw computer in te leveren voor recycling draagt u zelf ook bij aan het milieu. Uw harde schijf vernietigen uitbesteden aan een specialist is dan nog interessanter geworden! Zij gaan discreet met uw informatie om, dus aarzel niet en neem contact op.