Kapotte schuifhek maken door professionele monteur

Kapotte schuifhek maken door ROMASS in heel Nederland

Een kapotte schuifhek kan vervelende gevolgen hebben. Wij van ROMASS begrijpen dit en zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen met een probleem met je schuifhek. We zijn al meer dan 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types schuifhekken. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid waardoor ze over de juiste kennis beschikken. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen hekken, worden ze jaarlijks bijgeschoold. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken dat we jouw type schuifhek niet kunnen maken.

Hoe ontstaan problemen met een schuifhek?

Problemen met een schuifhek kunnen ontstaan door intensief gebruik en slecht onderhoud. Door intensief gebruik van je schuifhek kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage kan er weer voor zorgen dat een deur niet goed meer kan functioneren of dat onderdelen zelfs kapot gaan. Daarnaast kan slecht onderhoud aan je schuifhek ervoor zorgen dat de onderdelen ook gaan slijten. Om ervoor te zorgen dat je schuifhek in topconditie blijft, adviseren onze experts om jaarlijks preventief onderhoud uit te voeren aan je schuifhek. Dit om slijtage te voorkomen.

Wanneer er toch slijtage is ontstaan aan de onderdelen komen problemen met de rails en motor vaak voor. Onze monteurs gaan tijdens het maken van jouw schuifhek allereerst inventariseren waar het probleem vandaan komt. Wanneer dit in kaart is gebracht, gaan ze het probleem oplossen. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment van reserve onderdelen, waardoor de meeste problemen direct ter plaatse opgelost kunnen worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra het bestelde onderdeel binnen is, sturen we een monteur bij je langs om het onderdeel te plaatsen.

Hoe kan ik een monteur inschakelen?

Wil je een van de vakkundige monteurs van ROMASS inschakelen? Dit kan snel en eenvoudig door online een aanvraag in te dienen. Dit kan door het invullen van ons aanmeldingsformulier op de website. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact op, om een afspraak in te plannen. Je ontvangt per mail een afspraaknummer die je goed moet bewaren. Wil je liever telefonisch een aanvraag indienen? Geen probleem. Je kan ons bereiken op 085-7822730. Nadat de monteur je schuifhek heeft gemaakt, ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd. Je kan weer snel gebruik maken van je schuifhek.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS, kunt u een kijkje nemen op onze website.