Professioneel uw software laten testen?

Wilt u door een professioneel bedrijf uw software laten testen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een gespecialiseerd in het testen van allerlei soorten software. Hierbij kunt u denken aan informatiesystemen, websites en mobiele applicaties. Wij hebben verschillende takken van ondersteuning voor uw bedrijf of organisatie op het gebied van het software testen. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het uitvoeren van testen van software, maar ook in het testmanagement en geven wij advies bij testtrainingen en procesverbeteringen.

Wij bieden de juiste professionele hulp aan op het gebied van het testen van software en wij zien Agile werken dan ook als een van de belangrijkste aspecten van onze organisatie. Onze professionele vakmensen hebben veel ervaring met de Agile werkwijzen en hebben allen de juiste certificering voor het SCRUM famework. Naast het professioneel laten testen van allerlei soorten software zijn wij ook getraind in testautomatisering. Zo hebben wij in onze wereld goede contacten met verschillende toolleveranciers en proberen we deze kennis bij te houden door het bijwonen van kennissessies op deze gronden.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!