Reparatie garagedeuren Zuid-Holland

Wanneer je opzoek bent naar een ervaren monteur voor een reparatie van garagedeuren in Zuid-Holland ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en kunnen alle merken en typen garagedeuren repareren.

Garagedeuren reparatie in Zuid-Holland

Of je nu opzoek bent naar een monteur in Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, Cappelle aan den Ijssel, Den haag of Leiden. Voor ROMASS is dit geen enkel probleem. Onze monteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor er altijd een servicemonteur in de buurt is. Veel voorkomende problemen met een garagedeur zijn:

  • Motor kapot
  • Kabels gebroken
  • Veer gesprongen
  • Looprollen uit de rails

De bovenstaande storingen zijn voor onze monteurs geen probleem om op te lossen. Ze beschikken over universele onderdelen waardoor ze alle merken en types deuren kunnen maken.

Waarom moet je voor ROMASS kiezen?

Het maakt bij ROMASS niet uit van welk merk uw garagedeur is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs lossen uw probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Verder kunnen we binnen twee uur bij u op locatie zijn. Wanneer u ons belt kunnen we de storing binnen twee uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS bent u gegarandeerd van een goed eindresultaat. Daarnaast zijn wij al meer dan 20 jaar vakspecialist in het repareren van garagedeuren. De monteurs van ROMASS worden om het half jaar bijgeschoold om kennis te nemen van de nieuwste technieken en modellen garagedeuren. Tevens beschikken de monteurs over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen waardoor bij 95% van de reparaties deze direct ter plaatse opgelost kunnen worden.

Hoe kan ik een garagedeur reparatie aanmelden?

Het maken van online een afspraak

Een online afspraak maken kan altijd: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dat is ideaal en het kost slechts 1 minuut van je tijd!

  • Ga naar www.romass.nl en klik op “online afspraak maken” rechts bovenin de hoek van de website;
  • Selecteer: “particulier” en volg daarna de 7 stappen die aangegeven worden;
  • Tijdens die 7 stappen, kun je aangeven wat voor garagedeur je hebt (kantel, schuif, elektrisch gediend of handbediend), wat het probleem precies is en wat jouw gegevens zijn;
  • Geef jouw voorkeursdagen aan (de dagen waarop je zelf aanwezig kunt zijn bij de reparatie, zodat onze planning daar rekening mee kan houden) en rond de aanvraag af.

Het inplannen van de afspraak

Nadat je het online aanvraagformulier hebt ingevuld, zul je gebeld worden door onze klantenservice om de afspraak definitief te maken en te bevestigen. Hou er rekening mee, dat je tijdens de eerstvolgende werkdag (nadat je jouw online verzoek hebt gedaan) gebeld wordt om de afspraak vast te stellen.

Onze planning houdt altijd rekening met de opgegeven voorkeursdagen bij het inplannen en bevestigen van de afspraak. In sommige gevallen kan het zo druk zijn, dat de planning al voor de eerstvolgende dagen vol zit. Er kan om die reden geen plek beschikbaar zijn op je voorkeursdag. In dat geval zullen we een andere dag als optie aandragen. Wil je zeker weten dat je op korte termijn geholpen kan worden? Dan adviseren we je om telefonisch contact met ons op te nemen.