Verplichte keuring bedrijfspoorten

Wettelijke verplichte keuring bedrijfspoorten in België

Bedrijven zijn wettelijk verplicht om jaarlijks een keuring aan bedrijfspoorten uit te laten voeren. De Europese en Arbowet heeft bedrijven verplicht om jaarlijks haar bedrijfspoorten te laten keuren door een VCA-technieker. Bedrijfspoorten worden veel gebruikt als toegangsweg voor personen, goederen en voertuigen. Om de veiligheid van je personeel te kunnen garanderen is het verplicht om de bedrijfspoorten te keuren volgens de NEN-normen.

Een VCA gecertificeerde technieker van ROMASS Business keurt de poorten volgens de vastgestelde normen. Wanneer er slijtage is aan de poort of onderdelen van de poort worden deze ter plaatse vervangen door de technieker zodat de poort goedgekeurd kan worden. De technieker gaat een checklist langs om te controleren of de deur functioneert volgens de vastgestelde normen.

De techniekers van ROMASS Business hebben jarenlange ervaring in het herstellen en keuren van alle types en merken bedrijfspoorten. Of het nu om een industriepoort, snelrolpoort, laadsysteem of een brandwerende poort gaat, onze techniekers keuren ze voor jou. Door je bedrijfspoorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden wordt de kans op een interventie verkleind. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur van de bedrijfspoort verlengd.

Waarom ROMASS Business?

ROMASS Business is de herstel- en onderhoudsspecialist voor alle types en merken bedrijfspoorten en laadbruggen. Naast het jaarlijks keuren van de bedrijfspoorten hebben wij ook een herstelservice waar wij alle interventies en herstellingen aan poorten zo spoedig mogelijk worden opgelost. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het aanmelden van een herstelling aan je bedrijfspoort en komen zo spoedig mogelijk je kant op om deze te herstellen. Bij 95% van de herstellingen wordt deze direct ter plaatse opgelost door een van onze techniekers.

 Keuring online aanmelden?

Is het binnenkort tijd om uw bedrijfspoorten verplicht te keuren en wilt u dit online aanvragen? Dat is geen probleem bij ROMASS Business. Via het aanmeldingsformulier op de website kan je snel en eenvoudig online een keuring aanmelden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een definitieve afspraak in te plannen voor de keuring. Mocht je liever telefonisch een afspraak maken? Dat is geen probleem. We zijn bereikbaar op 03/8080702.