Voordelen van Salto Beslag

Wanneer het om deurbeveiliging gaat, is het vaak nodig om een systeem te installeren waar er veel bedrading bij voorkomt. Dit kan best hinderlijk zijn, omdat men ook plaats voor de kabels moet maken. Ander loopt het alsmaar in de weg. Met een Salto beslag heb je dit probleem gelukkig niet.

Een elektronisch Salto beslag brengt nog andere voordelen met zich mee:

  • Zo een Salto beslag is heel eenvoudig om te installeren.
  • Het is heel gemakkelijk om het te beheren.
  • Dit beslag is gebaseerd op een standalone oplossing.
  • Het is flexibel, dus als je het wilt uitbreiden zal dat geen probleem zijn.
  • Het bespaart je veel geld.
  • En natuurlijk is het ook heel betrouwbaar.

Salto sloten wordt op alle deuren in uw bedrijf geïnstalleerd. De Salto sloten kunnen op elk omgeving aangepast worden, zodat het niet lijkt alsof het daar niet hoort. Alle sloten staan in verbinding met het Salto beslag via een online netwerk. De sloten worden unlocked doordat mensen gebruik maken van speciale kaarten. Deze worden door het Salto Virtual Network technologie gelezen en deze worden opgevangen via diverse hotspots in de omgeving. Zo krijg je alle informatie op de computer.

De kaartlezer en het Salto beslag ruilen realtime informatie uit. Zo kom je te weten welk deur bezocht is en ook wanneer. Ook kun je sleutelannuleringen regelen, deuren nood vergrendelen en nog veel meer. Het Salto beslag kan diverse handelingen plegen zoals deuren op een afstand openen en vergrendelen.

Het Salto beslag kan ook met een CCTV camerasysteem geïntegreerd worden. U ziet dus dat u op het Salto beslag kunt rekenen om u, uw medewerkers en uw bedrijf volledig te beschermen.