Wat geef jij je vrienden cadeau?

Een van je betere maten is weer eens jarig. Hij moet zo nodig elk jaar jarig zijn. Je wil op zijn verjaardag niet aankomen met alleen maar een envelopje met daarin tien euro. Nee je wil eens wat anders, wat leukers. Hoe ga jij je maat blij maken dan? Ik zet graag wat tips voor je op een rijtje waar jij je maat gegarandeerd blij mee gaat maken.

 

Foebele

Welke vent houdt er nou niet van voetbal? Precies, geen een. Daarom is iets voetbal gerelateerds altijd een goed cadeau om te geven. Neem je maat bijvoorbeeld een mee naar een wedstrijd van zijn favoriete club. Met een beetje geluk hebben jullie dezelfde favoriete club dus heb jij zelf ook gelijk een leuke dag! Samen lekker met een biertje op de tribune kijkend naar een ouderwets potje foebele.

 

Shisha

Iets wat tegenwoordig erg populair is onder vriendengroepen is lekker een shisha roken. Je kan daarom voor je vriend ook een shisha bestellen. Ik raad de oduman waterpijp aan. Dit is wat mij betreft de beste waterpijp op de markt wat betreft prijs kwaliteit verhouding. Het mooi is weer, jij kan lekker bij je vriend thuis hiervan genieten. Het enige wat je hoeft te doen is deze shisha bestellen.

 

Biertje?!

Weer zoiets waar eigenlijk praktisch elke man van houdt. Zo’n lekkere goud gele rakker. Je hebt natuurlijk onnoemelijk veel verschillende soorten. Nu kan je kiezen om bij de slijter een standaard bierpakket te kopen. Ook leuk is om zelf een bierpakket samen te stellen. Jij weet als het goed is wat je maat lekker vindt. Vergeet niet voor jezelf ook een lekker biertje uit te kiezen!

 

Doe wat leuks

Je hebt een jaar de tijd gehad om naar je maat te luisteren. In dat jaar heeft hij vast wel iets genoemd wat hij graag zou willen hebben. Je hebt bijvoorbeeld van hem gehoord dat hij best graag een playstation 4 wil maar hij daar het geld niet voor heeft. Je kan vast wel genoeg mensen verzamelen die allemaal geld inleggen zodat je dit als cadeau voor hem kan kopen.

 

Het is niet moeilijk hoor, jij kent je maat het beste dus je weet vast wel iets leuks te verzinnen. Gewoon even creatief denken!