Wat is een vatenpers?

Het woord vatenpers zegt het eigenlijk al, maar we gaan u iets duidelijker proberen uit te leggen wat een vatenpers precies inhoudt. Een vatenpers kan vaten, blikken en kannen op een veilige en goede manier verwerken tot een klein hoopje afval. Een vatenpers moet ten eerste een enorme perskracht hebben, omdat de vaten vaak zelf nogal stevig zijn en er kan soms ook nog substantie inzitten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de pers makkelijk te bedienen is. U wilt vast en zeker dat alle werknemers er mee overweg kunnen en daarom is het belangrijk dat er geen ingewikkelde instructies aan verbonden zijn.

Het gebruik van een vatenpers heeft op de korte en lange termijn eigenlijk alleen maar voordelen voor uw organisatie. U kunt zelf bepalen wat voor een pers u graag wilt en wij zullen zorgen voor de levering van het apparaat. Als u kiest voor het gebruik van een goede vatenpers, weet u zeker dat u aan ruimte bespaard en aan het eind van het jaar ook een hoop kosten.

Een vatenpers hoeft u niet persé te kopen, maar kunt u uiteraard ook huren! Wilt u meer weten over de aanschaf of huur van dit apparaat? Neem een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op om al uw wensen en behoeften met ons door te nemen.