Welke garagedeuren service moet ik bellen wanneer mijn deur niet meer werkt?

Niemand hoopt het maar het kan altijd voorkomen dat je garagedeur niet meer naar behoren werkt of wellicht helemaal niets meer doet. Het functioneren van garagedeuren kan beïnvloed worden door weersomstandigheden, slijtage een ongelukje of door intensief gebruik. Wanneer je deur niet goed meer functioneert denk je waarschijnlijk, dit kan ik zelf snel en eenvoudig oplossen. Maar dit is in de meeste gevallen helaas niet zo. Het maken van een garagedeur is specialistisch werk. Kleine reparaties zoals het aandraaien van een aantal scharnieren of het schoonmaken van de kabeltrommel en rails kun je zelf uitvoeren. Maar wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare garagedeur adviseren we in de meeste gevallen om een specialist in te schaken met de juiste kennis. Kleine mankementen zoals het vervangen van lege batterijen zijn eenvoudig zelf op te lossen. Echter wanneer de deur nog steeds niet reageert na het vervangen van de batterijen, dan wordt het tijd om een garagedeuren service monteur in te schakelen. Nu hebben we alvast wat voorwerk gedaan en gezocht naar firma’s die u kunt inschakelen. Uit ons onderzoek is gebleken dat u het beste de Firma ROMASS kunt inschakelen. Zij voeren reparaties uit in heel Nederland en beschikken over universele onderdelen die ervoor zorgen dat ze alle merken en typen garagedeuren kunnen maken.

Expertise

Elektrisch bedienbare garagedeuren zijn namelijk voorzien van geavanceerde technieken, die voortdurend in ontwikkeling is. De monteurs van de ROMASS garagedeuren service zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te repareren. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelen worden ze regelmatig getraind.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke garagedeuren is er nog een reden waarom je de reparatie van je garagedeur beter over kunt laten aan een vakman. Het kan namelijk onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan. Zo staan torsieveren en kabels soms onder hoge spanning, waardoor het gevaarlijk is om deze zelf te verwijderen of vervangen. Onze monteurs weten exact waar ze op dienen te letten en hebben genoeg ervaring om veilig te werken. Sterker nog, alle ROMASS monteurs zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Daarom is het voor je eigen veiligheid en die van de omgeving verstandig om altijd een vakman in te schakelen.

ROMASS garagedeuren service

Als je twijfelt of je zelf jouw deur kunt repareren, schakel dan een bekwame monteur in. De monteurs van ROMASS kunnen alle soorten garagedeuren van alle merken maken. Zij hebben de know-how en ervaring om op een veilige manier je elektrisch bediende deur weer goed werkend te krijgen. Via www.romass.nl/garagedeur-kapot kun je snel en eenvoudig online een interventie melden. Je moet een aantal stappen doorlopen in ons online formulier om een melding te maken. Onze planning neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wil je liever telefonisch jouw probleem melden? Dat is ook geen probleem. U kunt onze klantenservice bereiken via: 085-7822730