De beste tips voor jullie eerste lesbische date

Eindelijk die eerste spannende date gepland met de vrouw van je dromen? Ben je gestrikt voor een een date door iemand die je nog niet zo goed kent? Allemaal goede redenen om je druk te maken over de bewuste avond. Een eerste date is altijd spannend en vaak een van de belangrijkste momenten binnen een relatie die vrijwel direct bepaald of er nog toekomst in zit of niet. Om je te helpen met je eerste date hebben wij de beste tips voor je op rijtje gezet:

 

Draag niet te nieuwe schoenen

Vrouwen merken alles op, serieus…alles! Zodra een vrouw merkt dat je je outfit de dag van te voren gekocht hebt zal ze het gevoel hebben dat je te erg je best doet. Omdat je dat ook doet! Je wil voorkomen dat je wanhopig overkomt dus het is prima om er goed uit te zien, misschien met een paar nieuwe accessoires maar ga niet voor een compleet nieuwe outfit op jullie eerste date.

 

Praat niet teveel over jezelf

Praat alleen over jezelf als ernaar gevraagd wordt. Cynische mensen zeggen dat mensen in een gesprek eigenlijk alleen maar aan het wachten zijn tot ze zelf weer aan het woord komen. Dat is natuurlijk onzin (voor de meeste van ons) maar het stoelt op een gedachte die wel ontzettend waar is: mensen beschouwen een gesprek als prettig als ze zelf het meeste aan het woord zijn geweest.
Zorg dus dat je date het meeste aan het woord is. Stimuleer haar zoveel mogelijk van zichzelf te vertellen door veel te vragen en lekker geïnteresseerd te zijn. Plus punten voor jou en zij gaat met een positief gevoel naar (jouw?) huis.

 

Let op je manieren

Houd je mond dicht tijdens het kauwen, leg je servet op je schoot en bestel niet de klieder gerechten van de kaart die vol knoflook zitten (zoals knoflook pasta of garlic ribs).

 

Gebruik niet teveel parfum

Een parfummetje is lekker maar gebruik niet teveel van dit wonderlijke spul, want dat gaat tegen je werken. Als je jezelf kunt ruiken dan weet je dat je teveel gebruikt hebt. Poets je tanden, gebruik mondwater en een beetje parfum.

 

Geef haar veel aandacht

Stel open vragen en ga dieper in op verschillende onderwerpen. Ga niet naar haar zitten staren maar geef je ogen goed de kost. Zoek genoeg oogcontact. Ze is het middelpunt van jouw wereld op dat moment, laat haar weten dat ze bijzonder is.

 

Betalen

Als jij haar meegevraagd hebt op de eerste date: betaal de rekening. Er is niets beschamender dan twee mensen die ongemakkelijk tegenover elkaar naar de rekening zitten de kijken die op tafel ligt. Ben stoer en betaal die rekening.

 

Wordt niet dronken

Een lekker drankje drinken tijdens jullie date, daar is niets mis mee. Maar zorg dat je zeker niet dronken wordt. Als je dronken wordt zul je waarschijnlijk een van de bovenstaande tips aan je laars lappen, zo niet allemaal.