Op zoek naar een goede POH-GGZ?

Wij van Psycholoog Nederland detacheren praktijkondersteuners GGZ voor in de huisartspraktijk.

Onze POHGGZ-ers zijn allen basispsychologen en werkzaam binnen de basis-GGZ. Ze zijn oplossingsgericht opgeleid. Hierdoor kunnen zij in een minimaal aantal sessies cliënten snel en adequaat bijstaan.  Daarnaast krijgen zij regelmatig intervisie van onze GZ-psychologen.

het kan zijn dat uw praktijk geen ruimte heeft voor een praktijkondersteuner GGZ. Dan kunnen wij in de buurt zorgen voor een spreekuurlocatie.

 

Het is mogelijk om de POHGGZ-er op uurbasis te laten werken. U behoudt zelf de regie over het module- en consulttarief.

Psycholoog Nederland kan ook de gehele module en de financiële afwikkelingen op zich nemen, waardoor u geen werkgeversverplichtingen en administratie heeft. Hierdoor kunt u zich blijven richten op de zorg voor uw patiënten. Wij declareren dan rechtstreeks bij de verzekering in plaats van u elke maand een factuur te sturen. Dit scheelt u niet alleen administratietijd, maar wij zorgen ervoor dat uw budget zoveel mogelijk naar productie wordt ingezet. Het enige wat u hoeft te doen is één keer per kwartaal het aantal patienten in uw bestand door te geven via viplive. In viplive kunt u ook zien hoeveel consulten er zijn afgenomen. u kunt aan de hand van de rapportages zien of u minder of meer wilt en kunt afnemen.

Wilt u meer informatie over POHGGZ inhuren? Wilt u graag een rekenvoorbeeld van uw praktijk? Neem dan contact met ons op.

U kunt bellen naar Luchie Klein Twennaar 06-53116983 of een e-mail sturen naar l.kleintwennaar@psycholoognederland.org