Hogere Candy Crush levels bereiken dankzij handige tips

Het aantal levels van het populaire spel Candy Crush blijft zich maar uitbreiden. Anno 2016 heeft het spel maar liefst 2680 levels in totaal. Op de mobiele telefoon kun je 2650 levels spelen. Ook het aantal snoepjes dat je met elkaar kunt combineren is oneindig. De Candy Crush levels houden je dus nog wel even bezig.

Meer punten en hogere levels

Het hoofddoel van Candy Crush is het combineren van snoepjes. Deze hebben elk een andere kleur. Zo heb je blauwe snoepjes, maar ook groen, blauw en paars. Candy Crush is dan ook een kleurrijk geheel. Je dient telkens twee snoepjes met elkaar te wisselen. Hoe meer gelijksoortige combinaties je weet te maken, hoe hoger het level. Probeer tijdens het spelen trouwens het ingepakte snoepje te pakken te krijgen. Als je deze combineert met snoepjes van dezelfde kleur vindt er een ontploffing van snoepjes plaats. Dit levert je extra punten op.

Hulp van het wereldwijde web

Liefhebbers van Candy Crush besteden over het algemeen veel tijd aan het spelletje. De hogere Candy Crush levels brengen namelijk een behoorlijke uitdaging met zich mee. Het combineren van de snoepjes is allang niet meer zo gemakkelijk als in de eerste levels. Voor een beetje hulp kun je gelukkig het wereldwijde web raadplegen. Zo vind je op de site Candycrush.nl een aantal handige cheatcodes. Deze helpen je verder in het spel. Zo geeft het onder andere handige cheatcodes voor ‘oneindig goud’ en ‘oneindige boosters’.