Laptop Scherm Reparatie

Laptop reparatie

Het komt regelmatig voor dat na maanden gebruik van uw laptop te hebben gemaakt hij trager word of dat er virussen op zijn gekomen. Een laptop reparatie lossen wij snel voor u op. Dit kan terwijl u thuis of op uw werk zit ( wij nemen dan op afstand de controle van uw laptop over) of u brengt uw laptop binnen zodat wij het hier doen terwijl u verder gaat met uw bezigheden. Het kan voorkomen dat uw laptop scherm het begeven heeft of door een val gebarsten is. Dit repareren wij natuurlijk ook

Laptop scherm reparatie

Een laptop scherm reparatie brengt u bij ons. Voordat wij uw laptop scherm gaan repareren gaan wij eerst onderzoeken of de laptop zelf nog intact is. Is deze laptop niet intact en gaan er geen fans draaien, dan zal het niet aan uw scherm liggen maar aan een ander onderdeel van uw laptop wat deze storing veroorzaakt. Gaan de fans van uw laptop wel draaien, dan kan het zijn dat de connector van het lcd paneel niet meer goed vastzit aan het moederbord of de lcd/backlight kan kapot zijn. Om dit allemaal te onderzoeken hanteren wij een standaard onderzoeksprijs van 29 euro. Zodra wij kunnen concluderen wat de oorzaak is geven wij de kosten door aan de klant voordat wij doorgaan met de scherm reparatie. De onderzoekskosten zullen hierbij vervallen als de klant akkoord gaat met de nieuwe prijs. De prijs van het vervangen van een nieuw scherm hangt af van het type model laptop scherm.

Laptop scherm vervangen zonder onderzoek?

  • Een witte balk van uw laptop scherm
  • Een gekleurde gloed van uw laptop scherm
  • Kleuren zijn omgekeerd van uw laptop scherm
  • Er is gedeeltelijk beeld van uw laptop scherm
  • Er zit een barst/scheur in uw laptop scherm
  • Gekleurde strepen door uw scherm

Laptop reparatie methode

Als de laptop scherm vervangen moet worden doen wij dit met veel zorgvuldigheid. Wij maken tijdens een scherm reparatie gebruik van een ESD mat met een polsband, zodat er geen onderdelen beschadigd worden in de laptop zelf. Laptop scherm reparaties duren meestal 1 a 2 uur. Na de reparatie maken wij altijd de laptop gratis oppervlakkig schoon. Zodra de laptop klaar is contacteren wij altijd gelijk met de klant. Wij sturen altijd eerst een mailtje. Word er binnen een dag niet gereageerd op de mail, dan bellen wij of sturen wij een sms’je naar de klant dat de laptop opgehaald kan worden. Bij laptop scherm reparaties bieden wij een jaar fabrieksgarantie. Is de scherm kapot gegaan door de klant zelf dan vervangen wij dit niet, omdat wij enkel garantie bieden op laptop schermen als er een productie fout in zit.