Een leven met mindfulness is een positiever leven

Mindfulness. Er zijn mensen die dit woord maar al te goed kennen, maar er zijn ook mensen die dit zien en dan denken: wat is dat?  En er zijn ook mensen die niet de goede betekenis van dit woord voor hun netvlies hebben. Dus is het misschien handig om het eens goed uit te leggen? Ik vind van wel en daarom een verhaal over de juiste betekenis van dit woord, want waarom doen zoveel mensen het. Misschien doen bekende van jou wel aan mindfulness? Ze zeggen altijd een leven met is een positiever en rustiger leven, maar is dat ook zo? Ik heb hier het juiste antwoord voor jou.

Waarom mindfulness

Om te beginnen is het antwoord ja, een leven met is een positiever en rustiger leven en hoe komt dat? Dat komt door het proces waar je door heen gaat, een proces vol oefeningen die je dan in het leven gaat toepassen. Het motto van dit middel is de volle aandacht voor jezelf en in het hier en nu leven. Ook belangrijke aspecten van zo’n training zijn de acceptatie van gebeurtenissen en het oordelen ervan weglaten. Mindfulness zorgt niet alleen voor een rustiger en positiever leven, maar ook helpt het je slaap terug te krijgen, het neemt stress en angst af en je krijgt een beter concentratie vermogen. Dit is de juiste uitleg het is puur een proces met oefeningen/trainingen die je een andere wereld laten openen. Het is oefenen en nog is oefenen voor je dit onder de knie hebt.

Mindfulness training volgen

En met het oefenen komen we bij de trainingen. Het belangrijkste van deze training is dat je er volledig achterstaat en er met volle overtuiging ingaat. Makkelijker gezegd dan gedaan is het wel. Deze trainingen kunnen namelijk erg bootsen met je gewoontes en eigenschappen en daarom is het ook zo belangrijk dat je er met volle overtuiging ingaat, alleen zo zie je vooruitgang. Dus ben je geïnteresseerd en denk je naar het lezen van deze tekst,  ja zo’n mindfulness training lijkt mij wel goed . Schrijf je dan nu in! Weg met het gezeur in het leven en pluk de bloemetjes dag op dag.

mindfulness