Garage poort herstellen Gent

Uw garagepoort herstellen in Gent? ROMASS is dé herstelspecialist op het gebied van alle types en merken garagepoorten en toegangshekken. Met ROMASS ben je verzekerd van een goed herstel van je garagepoort. Wij staan 24/7 voor je klaar om je storing te herstellen en zijn vaak binnen 2 uur ter plaatse. Hierdoor ervaart u zo min mogelijk last van de storing en kunt je snel weer gebruik maken van je garagepoort.

De meest voorkomende herstellingen aan residentiele garagepoorten zijn problemen met de veren, problemen met de looprollen of gebroken hefkabels. Daarnaast komen er ook wel eens problemen voor met sloten van poorten of defecte loopwielen. Gelukkig weet ROMASS met 20 jaar ervaring als geen ander hoe deze herstellingen hersteld moeten worden. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om de fijne kneepjes van het vak bij te leren, waardoor ze niet voor verrassingen staan en ook gelijk jouw garagepoort kunnen herstellen.

Naast je garagepoort herstellen voert ROMASS ook onderhoudsbeurten uit aan garagepoorten. Het is raadzaam om regelmatig preventief onderhoud uit te laten voeren aan je garagepoort. Hierdoor vergroot je de betrouwbaarheid van je garagepoort en wordt de levensduur verlengd.  Ook voorkomt dit schade en versnelde slijtage.

Wilt u een herstelling inplannen of een onderhoudsbeurt? Bezoek onze website voor meer informatie.