Gebinten op maat laten plaatsen?

Gebinten zijn houten draagconstructies in een boerderij, waarbij gebruik is gemaakt van meerdere stijlen of staanders die met elkaar verbonden zijn. Deze verbindingen worden gemaakt met zogeheten gebintbalken. Deze gebinten zijn weer verbonden door gebintplaten.

Gebinten zijn voor architecten en bouwers fijn materiaal om mee te werken, omdat het vaak hoogwaardige materialen zijn die veel mogelijkheden met zich meebrengen. Er wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van eikenhouten gebinten, omdat hier erg veel ruimte is op de creativiteit de vrije loop te laten en de mogelijkheden enorm zijn. Een mooie constructie van gebinten zorgt voor een fraaie karakteristieke uitstraling, afgewerkt met mooi eikenhout. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gebinten en andere houtverbindingen.

Wilt u kennis maken met onze unieke werkwijze en meer te weten komen over onze werkzaamheden met gebinten en andere houtverbindingen? We verwijzen u graag door naar onze website, waar wij een uitgebreide uitleg geven over al onze werkzaamheden en zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen waar wij voor staan. U kunt ook langskomen bij onze werkplaats in Neede, zodat u een goed beeld krijgt van onze projecten en alvast een voorproefje kunt nemen op datgeen wat wij voor u kunnen gaan realiseren! Alles op het gebied van gebinten kunnen wij voor u realiseren!