GSM reparatie Antwerpen

GSM reparatie Antwerpen

De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen weet als geen ander dat als je jouw GSM wilt laten repareren, je niet lang zonder wilt. Daarom bieden wij een GSM reparatie aan in Antwerpen die we repareren terwijl jij er op kan wachten en zelfs meekijken. Het maakt ons niet uit welk merk of model GSM jij hebt. We hebben de meeste onderdelen op voorraad en fixen jouw schade binnen no-time. Ben je op zoek naar een scherm, batterij of andere reparatie voor jouw GSM? Aarzel dan geen moment en neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak of voor het beantwoorden van jouw vragen. We helpen je graag!

GSM reparatie in onze winkel of bij jouw voor de deur?

Wij hebben een mobiele GSM reparatie bus rond rijden in de regio Antwerpen. Deze komt indien gewenst bij jouw voor de deur om de GSM reparatie uit te voeren. Dit is enorm handig natuurlijk. Jij kan op je gemak door met je werk terwijl onze monteur jouw GSM repareert. Hier zit wel een kleine meerprijs aan vast van zo een 10-20 euro. Als je de tijd hebt kan je natuurlijk ook langs de winkel komen en zo de extra kosten besparen. Als je meer informatie wilt over een reparatie op locatie of bij ons in de winkel dan mag je altijd contact met ons opnemen. Er staat altijd een monteur voor je klaar.

Kom jij in aanmerking voor een gratis GSM reparatie?

Als er iemand anders schuldig is voor jou GSM schade dan hoef je de reparatie kosten vaak niet zelf op te hoesten. Dit kan je makkelijk verhalen op de schuldige via zijn aansprakelijkheidsverzekeringen. Ben je op vakantie en je laat je GSM vallen? Dan kan je eens informeren bij jouw reisverzekering. Vaak zit deze schade gewoon al in je pakket. Is het zo dat je GSM in huis is gevallen door een ongelukje? Dan word dit misschien wel vergoed door je inboedelverzekering. Het is dus erg verstandig dit even uit te zoeken voor jezelf. Je kan wellicht een hoop kosten besparen op deze manier.