Ongestoord naar films en series kijken

Wie graag naar series en films kijkt, ergert zich vaak dood aan de reclameblokken. Als je net in de film of serie zit, moet je noodgedwongen naar reclames over afwasmiddel, tampons en andere onzinnigheden kijken. Het verpest een gemiddelde film of serie. Je kan lid worden van Netflix maar het aanbod op Netflix is vrij beperkt. Hoe kan je zonder reclames naar een iedere film of serie kijken wanneer je daar zin in hebt? Via nieuwsgroepen.

Televisie zonder reclame

Veel mensen die het reclames op televisie zat zijn en het aanbod van Netflix te beperkt vinden, downloaden uit nieuwsgroepen. In nieuwsgroepen is bijna een iedere film en serie wel te vinden. In de meeste gevallen gewoon met ondertiteling. Ook de nieuwste films en series zijn te verkrijgen. Om toegang te krijgen tot nieuwsgroepen en eruit te kunnen downloaden heb je 2 dingen nodig.

  • Een download programma
  • Een payserver

Een uitstekend download programma is Spotnet. Met dit programma kan je zoeken naar films en series. Kijk je liever naar een gemiste aflevering van GTST of een voetbalwedstrijd, dan kan je die ook vinden. Ook ebooks en app’s zijn te verkrijgen. Als je op Spotnet iets hebt gevonden hoef je het alleen nog maar te downloaden. Ook dat kan met Spotnet.

Een payserver is noodzakelijk

Een payserver kan je krijgen via een nieuwsgroep provider. Er zijn veel provider maar bij Eweka kan je een week lang gratis downloaden. Je weet dan of het een beetje bij je past. Een Eweka proefabonnement is geen vrijblijvend. Als het bevalt kan je na de week een abonnement afsluiten. Vanaf 7 euro heb je al ongelimiteerd toegang tot een payserver waarmee je dag en nacht alles kan downloaden. Spotnet werkt alleen als je een payserver hebt. Gelukkig werkt de payserver van Eweka uitstekend samen met Spotnet. Na de installatie van Spotnet moet je de logins van Eweka invoeren. Spotnet zal dan gaan zoeken naar alles wat je kan downloaden. En dan is het programma klaar voor gebruik. Na het downloaden kan je de films en series direct gebruiken en afspelen op een televisie. Daarvoor kan je een streamer of HDMI kabel gebruiken, die je koppelt aan je televisie.

Meer informatie over Spotnet en Eweka? Kijk dan even hier.