Gadgets voor op de weg

Achteruitrijcamera 

Een hele handige gadget om geïnstalleerd te hebben is de achteruitrijcamera. Deze camera helpt je om je heen te kijken als je achteruitrijdt. Op deze manier kan je goed zien hoeveel ruimte je nog hebt in een bepaalde parkeerplek zodat je minder snel een botsing hebt. Een achteruitrijcamera weaco is een goede investering. Ze zijn te krijgen in alle soorten en maten en ze zijn voor elke auto te installeren. 

Telefoonhouder 

Gebruik jij je telefoon om te navigeren in de auto? Dan heb je natuurlijk wel een manier nodig om dit veilig te kunnen doen. Er zijn varianten die je met een zuignap aan je voorruit kan bevestigen. Erg handig, maar ze blokkeren wel een deel van je zicht. Er zijn tegenwoordig ook telefoonhouders die je aan het ventilatiescherm van je auto vast kunt maken. De telefoon hangt dan op een pretiige hoogte en belemmerd niet je zicht. 

Nekkussen 

Op welke manier je ook reist, met de trein, met het vliegtuig of met de auto, na een paar uur is het best lekker om voor een tijdje je ogen dicht te doen. Het probleem is altijd dat je niet echt lekker kan liggen. Om nekpijn te voorkomen, kan je een nekkussen meenemen om je hoofd op te laten rusten. Er zijn allerlei verschillende soorten te koop. Verschillende printjes, kleuren, vullingen en ga zo maar door.  

Solar powerbank 

Veel mensen hebben wel een normale powerbank om je telefoon mee op te laden. Superhandig voor onderweg natuurlijk. Maar wat ga je doen als je powerbank leeg is? Er zijn tegenwoordig ook solar powerbanks op de markt. Deze laden zichzelf op door gebruik te maken van zonlicht. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je op vakantie zonder stroom komt te zitten. Ze kosten wel iets meer dan een normale powerbank, maar het is het waard.