Wil jij een zandloperfiguur?

Een zandloperfiguur kenmerkt zich om een small taille met mooie heupen en schouders. Zo een figuur krijg je niet aangeboren maar je moet daar veel voor trainen. Als jij een zandloperfiguur wilt moet je er dus de nodige tijd in steken om dit te realiseren. Je kunt opzich wel een beetje valsspelen door bepaalde kleding te dragen. Voor je middel kun je een tailleriempje dragen. Deze doe je om je taille heen als een soort riem die je aantrekt.

Trek hem niet te hard aan maar genoeg om iets meer taille te creëren. Ook kun je een broek met hoge taille dragen om de heupen voller te doen lijken. Met corrigerend ondergoed kun je ook een zandloperfiguur creëren. Dit ondergoed zit wat strakker dan normaal en geeft dus een betere vorm aan. Ook kun je shapewear gaan dragen tijdens het trainen. Onder de term shapewear vallen meerdere kledingstukken. Het meest bekende is de Waist trainer corset die je om je middel doet. Als je dan gaat trainen zul je meer afvallen op die plek waardoor je een zandloperfiguur kunt krijgen. Je hebt ook kleding voor de billen of benen om daar wat slanker te worden of een mooiere vorm te krijgen.  Wil je graag een Waist Trainer bestellen? Kijk dan bij latexwaisttrainer voor een groot aanbod en mooie prijzen! Er zit zeker wat leuks tussen voor jou en wie weet dat je binnenkort ook een zandloperfiguur hebt.

Naast dat je kleding kunt dragen die helpen bij het vormen van het taille is een balans tussen gezonde voeding en regelmatig sporten ook belangrijk. Voor een smalle taille zou je sit-ups, planking en hoelahoepen moeten doen. Doe dit af en toe en het zal veel helpen. Cardio training is ook goed om over het hele lichaam af te vallen. De combinatie shapewear, gezonde voeding en trainen zal een top resultaat geven.