poort herstellen

Bij ROMASS doen wij uw poort herstellen wanneer deze kapot is gegaan. Bij ROMASS doen we dit in heel België, dit komt omdat wij een uitgebreid netwerk hebben van servicetechniekers die in heel België werken en wonen. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, zijn wij altijd binnen twee uur ter plaatse, doen wij elk type en merk poort herstellen en zijn wij al meer dan 20 jaar de vakspecialist in het herstellen van poorten.

Je poort herstellen door een technieker?
Bij ROMASS bent u aan het juiste adres om uw poort te laten herstellen door een technieker. Onze techniekers worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over verreweg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen. Deze onderdelen en gereedschappen liggen uitgerust in de servicebus van de techniekers. Hierdoor kunnen bijna alle herstellingen aan uw poort ter plekke worden afgehandeld en heeft u zo min mogelijk last van uw storing. Verder beschikken onze techniekers ook over de benodigde certificaten om uw poort te mogen herstellen.

Veel voorkomende herstellingen van een poort
Veel voorkomende problemen welke hersteld dienen te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen er veel problemen voor met looprollen en gebroken hefkabels. Daarnaast kan ROMASS ook je poort maken indien er problemen zijn met de sloten of defect loopwielen. Heeft u toch een probleem met uw motor van uw poort, geen probleem ook dat kunnen wij bij ROMASS herstellen.

Wilt u een herstel afspraak maken? Op de website van ROMASS kunt u een afspraak maken door alle stappen te doorlopen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op, zodat de afspraak bevestigd kan worden en een technieker naar u wordt gestuurd.